OM OSS


Thomas Andersson är Stålgossen


Efter många år som marknadschef var det dags för nya utmaningar. Jag hade länge haft en dröm om att äga min egen tid och starta eget. Tack vare en investerare kunde jag 2012 förverkliga drömmen och Stålgossen föddes. Målsättningen är att erbjuda kundanpassade och kreativa lösningar, en bonus är självklart att vi är ett härligt gäng!


Med 22 års erfarenhet av stålförsäljning insåg jag behovet av någon som fångar upp stål som blivit över eller nedklassat. Istället för att det direkt ska skrotas hittar Stålgossen nya användningsområden, vilket i sin tur bidrar till en bättre miljö. Hållbarhet var från början inte huvudfokus men med det rådande klimatläget ser vi vår verksamhet som en bidragande faktor till något bättre. Stål kan återvinnas i all oändlighet och genom vårt bidrag i stålets kretslopp “sparar” vi på jordens resurser eftersom nytt stål inte behöver produceras.


Vi har självklart god kreditvärdighet och är värderade med AA från Bisnode samt har uppnått God kreditvärdighet (★★★★) hos Creditsafe.